sablonas

2018 m. lapkričio 6 d., antradienis

Agnės Kalėdinis papuošimas

Pasiruošimas Kalėdoms po truputį įsibėgėja. Norime pasidalinti Agnės idėja Kalėdoms. Šios erdvinės dekoracijos pagrindui Agnė panaudojo kartono ritinėlį, atlikusį nuo lipnios juostos.


Trumpa dekoravimo eiga. Kartono pagrindą iš abiejų pusių apklijuokite raštuotu popieriumi. Viename cilindro gale priklijuokite nugarėlę. Ją galima dekoruoti įvairiomis iškirstomis detalėmis ar kitais dekoro elementais. Priekinį ritinėlio kraštą taip pat apklijuokite iškirstomis ar iškarpytomis detalėmis. Galima klijuoti keliais sluoksniais, kad papuošimai turėtų apimties ir būtų dar ryškesnis 3D efektas. Kadangi tai Kalėdinis papuošimas, tad tikrai tiks įvairūs mediumai ir efektai, birūs blizgučiai, dirbtinis sniegas ir pan. Pritvirtiname kilpelę pakabinimui, suformuojame juostelių ar nėrinukų kaspinėlį, pakabiname varpelį ar karoliukų vėrinį. Štai ir turime mažą Kalėdų pasaką namuose :).


Dėkojame Agnei už pasidalinimą. Daugiau jos darbų galite rasti "Kai svajojam" albume.
Lauksime pasirodant su Jūsų darbo rezultatais ;)

2 komentarai:

  1. Bet čia ne vien savo namus pasipuošt galima, bet ir kaip dovaną padovanot. Ar aš klystu? Na, bent aš nudžiugčiau, nes rankų darbo. O ir šiaip labai sunku sugalvot, ką padovanoti, pvz., draugų porai, kurie yra iš mano draugo pusės ir jau ten susižadėję ir bla bla. Iš pradžių galvojau, kad gal kokią pramogą/potyrį ar pan., na kažką panašaus į tokio - https://www.laisvalaikiodovanos.lt/kaledines-dovanos/kaledines-dovanos-poroms Bet realiai tai ir toks vainikėlis gal tiktų. Plius kad jie ne taip baisiai seniai įsikraustė į naujus namus. Tai gal visai į temą.. Na, vienaip ar kitaip, labai faina idėja darytis pačiai - tik tikriausiai jau reikėtų dabar ir pradėti tokius dalykus, nes laikas prieš Kalėdas ištirpsta dažniausiai...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vaida, tikrai teisingai pasakyta, kad laiks prieš Kalėdas tiesiog ištirpsta. Man taip, deja, nutiko.. Tai labai džiaugiuosi, kad atradau tobulą dovaną čia https://www.niekorimto.lt/rinkiniai-pigiau/romantiskos-dovanos-rinkinukas_5944 (mano mama tikra arbatų/kavų mėgėja, tai jai čia tobula). Ir dabar džiaugiuosi atradusi Jūsų dekoracijos pasiūlymą, nes dar turiu laiko ir galėčiau priedą prie dovanos pagaminti. Manau tai pagyvintų dovaną, pridėtų asmeniškumo, nes būtent ši dekoracija atrodo taip paprastai, bet ne prastai. Žavinga :) Ačiū už išsamią instrukciją :)

    AtsakytiPanaikinti