sablonas

2016 m. rugpjūčio 9 d., antradienis

Peel-off lipdukai. 2 dalis

Tęsiame eksperimentus su Peel-off lipdukais.
Vienas lipdukas, trys skirtingi rezultatai:
Peel-off lipdukus galite panaudoti kaip trafaretą, kadangi užklijavus juos lengva nuo popieriaus vėl nuplėšti nepažeidžiant paviršiaus. Beje, lipduką galima panaudoti dar kartą, nes jis išlieka lipnus. Užklijuokite lipduką ir teptuku švelniai paskleiskite akvarelinius dažus. Čia taip pat tiks ir Distress Ink sendinimo rašalai (naudokite taip pat kaip akvarelę: drėgną teptuką pavilgykite į kempinėlę ir paskleiskite rašalą ant popieriaus. Efektas toks pat kaip akvarelės !). Nudažius visus tarpelius, beliks tik nuimti lipduką ir gautą piešinį paklijuoti ant atviruko pagrindo.
Antrame pavyzdyje tiesiog užklijavome lipduką ir kai kuriuos ornamento tarpelius užpildėme lipdukų detalėmis, kurios liko nuplėšus kontūrą. Jei turite rinkinuką su to paties rašto, bet skirtingų spalvų lipdukais, tuomet galite kontūrą klijuoti vienos spalvos, o užpildančias detales - kitos spalvos. Kontūrui panaudojome to paties lipdukų lapo kraštelius, tiesiog atpjovėme plonas juosteles ir jas užklijavome ant popieriaus kraštų.
Dar vienas būdas - užklijavus kontūrą tarpelius nuspalvinti markeriais ar geliniais rašikliais. Norint išgauti dar įdomesnį efektą, galima ornamento tarpelius užpildyti blizgiu 3D mediumu, kuris piešiniui suteiks "apimties".
Priemonės ir medžiagos:
  1. Peel-off lipdukai "Victorian Pattern 1 Gold"
  2. Lino faktūros popierius "White"
  3. Poperius "Kraft"
  4. Teptukas su vandens rezervuaru "Water Brush"
  5. Akvarelė
  6. Geliniai rašikliai: Silver, Gold, White

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą