sablonas

2015 m. spalio 19 d., pirmadienis

Iššūkis: Kalėdų laukimo albumas

Jau senokai žaviuosi Kalėdų laukimo albumėliais (angl. December Daily). Gėda..., bet tenka prisipažinti, kad vienais metais toks albumas buvo pradėtas, bet taip ir pasibaigė lygiai ties 3 gruodžio diena :(. Fiksuoti kiekvieną mėnesio dieną nuotraukomis ir aprašymais, pasirodė gan nelengva užduotis. Šiais metais vėl apėmė begalinis noras tokį Kalėdų laukimo dienoraštį turėti. Kadangi laisvo laiko skrebinimui šiuo metu yra itin mažai, bijau, kad albumo lauktų toks pat likimas. Bet, kai labai nori, visuomet randi išeitį :). Juk galima albume fiksuoti Kalėdų laukimą ne dienomis, o savaitėmis - 4 savaitės iki Kalėdų ! Tuo labiau, kad jau senokai savo eilės laukia, interneto platybėse rasta, mini albumėlio įrišimo schema, kuri čia puikiai tiktų.
O, kad būtų smagiau, kviečiu ir Jus prisijungti prie šio projekto. Per ateinančias kelias savaites įkelsiu atskirus albumėlio gaminimo žingsnius. O gruodžio mėnesį beliks tik įklijuoti nuotraukas, bei aprašyti savaitės įvykius.



Tad sekite tinklaraštį. Pasiraitojam rankoves ir kimbame į darbą. Manau bus smagu, o per Kalėdas galėsime džiaugtis šio stebuklingo meto laukimo akimirkomis. Tuo pačiu bus įdomu pamatyti skirtingas to paties albumo interpretacijas.
su geriausiais linkėjimais,
P.S. Jei trūksta drąsos ar įkvėpimo, kviečiu peržvelgti lietuvaičių kurtus "December daily" albumus :)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą