sablonas

2013 m. balandžio 8 d., pirmadienis

KONKURSAS: Abstrakčiai meniška avantiūra

Ar mėgstate naujas emocijas, įspūdžius ir avantiūras? Jei taip, turime jums kai ką ypatingo!

Šiandien norime visus supažindinti su gerai meno pasaulyje žinoma Aelita Andre, 6 metų abstraktaus meno dailininke, gimusia 2007m. rusės ir australo šeimoje.


Stebėdama savo  tėvus, menininkus, ji piešti pradėjo anksčiau nei vaikščioti. Pirmieji jos darbai parodoje dalyvavo, kai jai dar nebuvo 2m. O vėliau surengtos solo parodos leido jai tapti jauniausia, profesionalia, pasaulinio lygio menininke.


Šis video ne tik parodo, kaip Aelita tapo, bet ir kokias priemones tam naudoja. Atrodo, kad  ji tiesiog žaidžia su spalvomis. Kodėl gi nepažaidus ir mums?

KONKURSO UŽDUOTIS

Kviečiame visas ir visus pasiimti dažus (akriliniai būtų pats tas), drobę ar popierių piešimui, įsijungti mėgstamą muziką, pasikviesti į kompaniją draugę, vyrą, seserį ir pan. ir nupiešti abstrakčiai menišką paveikslą. O nupiešus, siųsti darbelį mums el. paštu info@spalvunamai.lt iki š.m. gegužės 25d. Nugalėtoją paskelbsime birželio 1d. Šį kartą jį rinks "Spalvų namų" komanda ;)

Darbus siųskite adresu: info@spalvunamai.lt
Darbų laukiame iki š.m. gegužės 25d.
Darbo formatas nėra svarbus - gali būti įvairiausių dydžių ir formų.
Galite pateikti ne daugiau kaip 3 savo darbus.
Nugalėtoją paskelbsime birželio 1d.



PRIZAS


Nugalėtojas gaus puikių Aleene's akrilinių dažų rinkinuką (6vnt.)
Spalvas galės išsirinkti pagal savo pageidavimus iš mūsų parduotuvėlės asortimento.


Žemiau - keletas Aelitos darbų pavyzdžių.




O štai mūsų komandos narės Jurgitos darbas


"Šį paveikslą piešėm kartu su vyru, nors iš pradžių ketinau "teplioti" su savo 1m. vaiku. Mums abiems norėjosi skirtingų spalvų,  tad paveikslas gavosi gana ryškus ir kontrastingas, bet tuo pačiu spalvos tarsi papildo viena kitą. Visas piešimas užtruko 15-20 min, ant 30x30 drobės, su akriliniais dažais. Įdomu tai, kad aš tą vakarą buvau emocinga, bet pasirinkau turkio spalvą, o ramusis vyras čiupo raudonus ir geltonus dažus. Mums labai patiko žaisti spalvomis, tad būtinai piešim dar."

Tad, griebiam priemones, popierių, pilam, laistom dažus, tepliojam, štampuojam, nufotografuojam ir siunčiam savo šedevrą mums! Ir nepamirštam į kūrybinį procesą įtraukti savo mažųjų pagalbininkų, jei jų turite ;)

Jurgitos darbe naudotos priemonės:

1. Drobė.
2. Įvairių spalvų akriliniai dažai.
3. Teptukai, kempinėlės.

10 komentarų:

  1. Oi, tu, Jurgita, kiek dar užslėptų talentų turi? :) Labai įdomus konkursas, atpalaiduojanti technika ir šiaip... smagu, kad krutam į priekį kartu su SN komanda :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Joks cia ne talentas :)) Arba mes visi labai talentingi :))) Labiau man prie sirdies antras variantas :)

      Prasom sudalyvauti sioje relaksuojancioje terapijoje :)

      Panaikinti
  2. intriguojanti uzduotis :) man asmeniskai labai sudetinga...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. pirma reikia pabandyti :) o tada ... pamatysim ka smagaus nutaskytum; tavo vietoj paimciau koki medziagos gabala ir kaip deciau dazu :)))

      Panaikinti
  3. Nu čia tai superinė užduotėlė, manau sudalyvausiu :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Manau, kad užduotis tikrai verta dėmesio :) Tad labai labai laukiam dalyvių - atsipalaiduokit ir pasitaškykit tais dažais :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš savo mažajai panelei leisiu pasireikšti :) Jau savo laiku atsitaškiau... :D

      Panaikinti
  5. Labai malonu, kad reaguojate visom prasmem i toki pasiulyma-ideja-konkursa :) Tikrai nekantriai laukiu jusu darbeliu - darbu :))

    AtsakytiPanaikinti