sablonas

2013 m. balandžio 18 d., ketvirtadienis

Pamokėlė: Atvirukas mamai su rėmeliu


Nepamirškite, kad ne už kalnų Mamos diena. Manau, kad kiekvienos mamos svajonė gauti rankų darbo atviruką su nuoširdžiausiais žodžiais... tad nepatingėkit ir pagaminkit ką nors ypatingo.



Šis atvirukas tikrai paprastas, nieko sudėtingo jame nėra, tačiau atrodo gan prabangiai.



Darbo eiga:
Pirmiausia pasidariau rėmelį iš modelino. Gerai išminkiau gabalėlį modelino ir juo išklojau silikoninę formelę. Iš formelės išimtą rėmelį palikau išdžiūti. Ruošinuką džiovinau parą laiko. Jei naudosite ne ore stingstantį modeliną, o polimerinį molį , kurį reikia kepti orkaitėje, - norimą detalę pasigaminsite kur kas greičiau.
Spalvoto popieriaus pagrindą apsiuvau siuvimo mašina. Iš kito, tos pačios kolekcijos, popieriaus lapo iškirpau juostelę. Jos galus įkirpau V forma ir lengvai perbraukiau žirklių ašmenimis į skirtingas puses, kad juostelė nebūtų plokščia, o lengvai "pasibanguotų". Ją ir nedidelį gabalėlį nėrinių prisiuvau prie pagrindo. Spalvotą popierių dvipusia lipnia juosta priklijavau prie vienspalvio atviruko pagrindo.Tuomet karštais klijais priklijavau modelino rėmelį. Į rėmelio vidurį "nutūpdžiau" drugelį.

Panaudotos priemonės:
1. Silikoninės formelės "Frame And Flourishes"
2. Ore stingstantis modelinas
3. Dekoratyvinis skylamušis
4. Raštuotas popierius (kolekcija "DCWV - French Country" )

Aš jau pasiruošusi pasveikinti savo mamą :). O Jūs?


2 komentarai:

  1. Labai fainas atvirukas. O ideja su remeliu- tiesiog genialu!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man irgi labai patiko šis sprendimas - atrodo labai paprasta pasigaminti tokią detalę, o kiek priduoda prabangos toks rėmelis!

    AtsakytiPanaikinti