sablonas

2019 m. kovo 28 d., ketvirtadienis

Redos konkursas

Naujos užduoties autorės turbūt pristatinėti nereikia. Daugumai gerai žinomi jos kuriami albumai ir dekoracijos. Tai energija, entuziazmu bei išradingumu išsiskirianti asmenybė. Jau eilę metų suburianti bendramintes į Lietuvos skrebukių susitikimą. Noriai besidalinanti skrebinimo patirtimi ir žiniomis bei skatinanti nepamiršti tradicinio skrebinimo principų. Štai ką Reda papasakojo apie save ir kūrybą:


Mano vardas Reda, esu skrebukė. Skamba kaip anoniminių alkoholikų klube ištartas prisipažinimas :). Kas skrebina tikrai supras, kad šis hobis užvaldo pilnai. Iš tiesų esu logistikos įmonės vadovė, prekės ženklos RV Creative studio įkūrėja, skrebintojų susitikimų organizatorė.
Turbūt kaip ir dauguma, skrebinimą atradau gimus vaikui, kai norėjau gražiai apipavidalinti nuotraukas. Tai buvo 2009 metai. O… jubiliejus, - skrebinu 10 metų ! Tuo metu jau buvo skrebinimo tema supermamų forume, kuriai vadovavo Irma Perednė, buvo ir ne viena jau skrebinanti lietuvaitė. Tad stačia galva nėriau į popieriaus pažinimą.
Tradiciniu skrebinimu užsiimu, deja, retai. Per susitikimus ir kai labai labai norisi suskrebinti kokią nors gražią nuotrauką. Kitiems popieriniams darbams skiriu visą laisvalaikį. Bet albumų gamybos nevadinu tikruoju skrebinimu, gal tik skrebinimo įgūdžių panaudojimu.
Jei jau skrebinu, tai dienos metu arba vakarais po darbo.
Labiausiai vis tik mėgstu tradicinius skrebukus. Su atvirukais taip ir nesusidraugavau, nors kai labai prispiria, galiu pagaminti. Kažkada labai mėgau darbus dekoruoti gėlėmis, iškiliomis detalėmis. Dabar labiau prie širdies minimalizmas. Clean and simple stilius man labiausiai tinkamas. Galbūt dar ir todėl, kad daug laiko skirti negaliu, tad greitai ką nors sudėlioti minimaliu stiliumi pats tas. Žaviuosi Mix media technika, labai patinka skoningi, išbaigti darbai.
Mane įkvepia spalvos, raštai, popierius, metų laikai, gamta. Internete idėjų specialiai neieškau, nebent pasitaiko kas nors įdomesnio. Įsimenu kokį detalės panaudojimo būdą, jei nepamirštu, kur nors pritaikau.

Noriu labai paskatinti visas merginas, besidominčias skrebinimu išlįsti į dienos šviesą, bendrauti, draugauti, diskutuoti, aptarti. Nebijokite klausti patarimų patyrusių skrebukių, atsižvelkite į juos, tobulėkite.
Prisijunkite prie mūsų susitikimų.
Aš labai džiaugiuosi atradusi šį hobį. Nežinau kur dar galėčiau sutikti tokį būrį bendraminčių.

KONKURSO UŽDUOTIS

Tradicinis skrebukas, formatas 30x30 cm. Linijos, simetrija ir minimalizmas.
Nebūtina atkartoti mano skrebuko. Linijas galite brėžti kokias tik patinka, naudoti vieną ar kelias nuotraukas. 
Sąlygos: Darbas turi būti sukurtas šiam konkursui ir niekur anksčiau nepublikuotas. Konkursui atsiųstų darbų nuotraukas galima talpinti savo asmeniniuose tinklaraščiuose, darbų puslapiuose ar paskyrose su nuoroda į šį konkursą. 
Terminas: darbų nuotraukas siųsti el.p. info @ spalvunamai.lt arba FB žinute iki balandžio 18d. imtinai.
Balandžio 19d. užduoties autorė išrinks nugalėtoją, kuriam atiteks specialus prizas.

Redos darbas įkvėpimui:

1 komentaras:

  1. Titanium Hair Dye | Tithy Titanium - iTaniumArts
    Tithy Titanium 메이플 캐릭터 슬롯 is a dyeing solution that can be applied to hair and eyebrows using the sunscreen with zinc oxide and titanium dioxide latest silicon technology. It has titanium dental implants and periodontics a complex $4.49 · titanium guitar chords ‎In titanium frames stock

    AtsakytiPanaikinti