sablonas

2018 m. gruodžio 17 d., pirmadienis

Ką Sapnuoja Karalaitės. Konkursas

Artėjant gražiausioms ir jaukiausioms metų šventėms skelbiame paskutinį šių metų konkursą. Pradžioje kviečiame susipažinti su šio konkurso autore Kristina, daugeliui gerai pažįstama kaip "Ką Sapnuoja Karalaitės" kūrėja.

Kristina trumpai apie save ir kūrybą:
Esu siela, kuri negali nekurti. Anksčiau kūriau papuošalus, bet pastaruosius nukonkuravo atvirukai. Visada patiko priemones rūšiuoti į gražius spalvų derinius, taip „prisirūšiavau“ iki popierinių gėlių prekybos. Skrebinant praleidžiu pusę gyvenimo ir žadu praleisti dar daugiau, kai dukra paaugs! Todėl, kad tai mano pagrindinis vaistas ir profilaktika nuo visų ligų! Kai pajuntu nenugalimą poreikį kažką padaryti čia ir dabar – atidedu viską į šoną ir bėgu į darbo kambariuką. Puikus laikas skrebinti – rytas po meditacijos, kai galva švari ir atvira kūrybinės energijos tėkmei.
Mano šeima nepasižymi ypatingu mano veiklos palaikymu, tačiau nuoseklus ėjimas savo pasirinkta kryptimi palengva koreguoja požiūrį.
Įkvėpimo semiuosi Youtube, Pinterest, Instagram tinkluose. Dar labai mėgstu apžiūrinėti senos klasikinės architektūros pastatus, sutvarkytų sodų aplinkas. Tai iškart žadina mano fantaziją! Kai lankausi Anglijoje pas mamą, praleidžiu valandas grožėdamasi dailiais namukais ir stebeilydama pro langus į interjerus. Jungtinėje Karalystėje labai "karalaitiška" architektūra. 

Kviečiu dalyvauti konkurse “Ledinė Žiemos pūga”

Formatas: tai gali būti dekoracija, dovanos įpakavimas ar atvirukas, panaudojant:
  1. Tekstūrinę pastą/baltus akrilinius dažus/gesso
  2. Blizgučius
  3. Gėles
  4. Modelino figūrėlę/elementą
Darbų nuotraukų laukiame iki pat 2019m. sausio 18d. (Facebook žinute arba el.p. info@spalvunamai.lt). Sausio 21d.  konkurso autorė išrinks nugalėtoją, kuriam atiteks pagrindinis prizas -  24 lapų dekoratyvinio popieriaus rinkinys "Vivi Gade Design : Christmas"





Sąlygos: Darbai turi būti sukurti šiam konkursui ir niekur anksčiau nepublikuoti. Konkursui atsiųstų darbų nuotraukas galima talpinti savo asmeniniuose tinklaraščiuose, darbų puslapiuose ar paskyrose su nuoroda į šį konkursą.

O čia Kristinos darbas įkvėpimui





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą