sablonas

2017 m. lapkričio 2 d., ketvirtadienis

Advento kalendorius

   Metų ratas sukasi ir vėl riedame link didžiojo laukimo tarpsnio. Pats metas galvoti apie šių metų Advento kalendorių ir jį gaminti. Advento kalendorius graži Kalėdų laukimo tradicija. Eilę metų mūsų namuose buvo kabinamas vis tas pats kalendorius iš dekoruotų maišelių, kuriuose vaikai rasdavo siurprizus ir laiškelius nuo nykštukų. Kadangi vaikai gerokai ūgtelėjo, nusprendžiau šiais metais "išaugtą" kalendorių pakeisti. Lai jie patys prisideda prie Kalėdų laukimo ir pildo kalendorių savo rankomis.
  Siūlau ir Jums pasigaminti nesudėtingą kalendorių - kabiką. Nedideliuose laukeliuose galima įrašyti gerus darbus, užduotis, svarbius įvykius ar šiaip keliais žodžiais užfiksuoti dienos nuotaiką. Toks kalendorius gali kabėti ne tik namuose, bet ir klasėje ar darbo kabinete... 
   Kalendoriaus šabloną galite atsisiųsti čia . Atsispausdinkite ir dekoruokite. Tikiu, kad pasitelkus fantaziją galima sukurti daugybę šio kalendoriaus variacijų. Lauksiu Jūsų kalendorių nuotraukų ! Išradingiausių ir dailiausių darbų autoriai bus apdovanoti prizais siurprizais ;). 







Medžiagos ir priemonės:

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą