sablonas

2016 m. kovo 6 d., sekmadienis

Tradicinio skrebuko konkursas !

Dažnai sulaukiame klausimo, nuo ko pradėti tradicinio skrebuko gamybą. Mūsų atsakymas - pradėkite nuo nesudėtingos schemos ! Norinčioms, bet nedrįstančioms pradėti, šiandien skelbiame konkursą. Siūlome pagaminti tradicinį skrebuką pagal šią keturių elementų schemą.




Žinoma, patyrusių skrebukių interpretacijos taip pat laukiamos :).
Pradedančiosioms norime patarti, kad nebūtina pavyzdžio atkartoti identiškai: galite naudoti kelias nuotraukas vietoje vienos; langelių formos gali būti ne stačiakampio, o bet kokios kitos formos ir pan.
Lauksime Jūsų darbų iki balandžio 1d. Burtų kelių išrinktas nugalėtojas, bus apdovanotas specialiu prizu. O gal prizas bus net ne vienas ;). Savo darbų nuotraukas galite siųsti el.p. info[eta]spalvunamai.lt arba kelkite nuorodas šio įrašo komentaruose.
 
 Priemonės ir medžiagos:
Gal schema pasirodė daugumai per daug paprasta ar nušvitusi saulutė sutrukdė, kad sulaukėme nedaug nuotraukų su tradiciniais skrebukais. Tačiau gautieji darbai mus labai džiugina savo išradingumu ir savomis interpretacijomis. Ką gi, keliame konkurso dalyvių darbų nuotraukas ir kviečiame pasigrožėti.
1. Kristina Laru Crafts
2. Reda RV Handmade
3. Ingrida Rankdarbiai su meile. Ingridos
4. Solveiga

Kaip ir žadėjome, nugalėtoją renkame burtų keliu, tad pasitelkėme į pagalbą www.randomizer.org/ ir turime laimėtoją:
Sveikiname Solveigą! Nugalėtojai dovanojame 15EUR dovanų kuponą apsipirkti "Spalvų Namų" parduotuvėje. O kitoms dalyvėms dėkojame, kad nepatingėjo, šauniai pasidarbavo ir norime taip pat apdovanoti -  kiekvienai iš jų išsiųsime 15% nuolaidų kuponus ;).



1 komentaras: