sablonas

2013 m. sausio 19 d., šeštadienis

Atviruko KONKURSAS. Tema: "Meilės diena"



Suprantam, kad smagiausia dovanas gauti nieko neveikiant, tik, pavyzdžiui, spaudžiant Facebook puslapyje mygtukus "Patinka" ir "Dalintis" :D Bet gal kartais tas prizas būtų daug smagesnis, jei reiktų kažką kurti???

Tad šį kartą mes norime pakviesti Jus sudalyvauti atviruko konkurse.

TEMA: "Meilės diena"

FORMATAS: Atvirukas

DARBUS ATSIŲSTI IKI: 2013 02 14

DARBUS SIŲSTI:
arba
el.paštu info@spalvunamai.lt (Konkursui "Meilės diena")

PAGRINDINIS PRIZAS:  30Lt vertės dovanų kuponas

SIMPATIJŲ PRIZAS: kol kas paslaptis :)

Vasario 18d. sukelsime visas nuotraukas į atskirą albumą ir darbelis, surinkęs daugiausiai "Patinka", bus laimėtojas! O mes savo ruožtu dar skirsime simpatijų prizą darbeliui, kuris labiausiai sužavės spalvunamai.lt kolektyvą ;)  
 LAIMĖTOJUS SKELBSIME: vasario 28d.

Nepatingėkite ir pasveikinkite savo mylimą žmogų savo rankomis sukurtu atviruku! 
Ir dar turėsite progą laimėti prizą! 

9 komentarai:

  1. Kuo daugiau draugu,tuo daugiaju Like.Gal kitaip reikia balsuoti?:-)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šį kartą balsuosim taip, kitą kart sugalvosime kitokią sistemą ;) Be to, vieną darbelį išrinks ir mūsų komanda, tad prizus nulems ne tik draugų kiekis, bet ir darbelio originalumas.

      Panaikinti
  2. Isties pritariu, kad FB balsavimai labai buna nesaziningi. Tikrai gal imanoma sugalvot koki kita varianta, kad butu balsuojama uz darba, o ne uz drauga (-e)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Balsavimų sąžiningumas priklauso tik nuo pačių dalyvaujančių :) Jei nori pasitikrinti savo jėgas sąžiningai- tai nereikia draugams siuntinėti žinučių su prašymais palaikinti :) Dar sakyčiau nieko bloga pasidalinti savo publikuojamu darbeliu savo profilyje, bet neraginant balsuoti. Kaip žinia- ir draugai ne visi vienodi, ir ne visiems mano darbelis turi būti patinkintinas :D
    Aš pati taip nedarau, nes paprasčiausiai neįdomu, bet kaip matyti pas mus tik taip suprantami laimėjimai- per kitų galvas kabarojantis :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Suprantame, kad daug kam atrodo, jog FB balsavimai visada nesąžiningi. Tačiau tai priklauso tik nuo dalyvaujančių žmonių sąžinės ir sąmoningumo. Juk sena tiesa, kad reikia pradėti keistis nuo savęs, kad aplinkinis pasaulis irgi pradėtų keistis. Tad nebijokim pradėt keistis ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. pirmąkart bandysiu sudalyvauti ir aš :)

    AtsakytiPanaikinti