sablonas

2012 m. spalio 3 d., trečiadienis

Mažieji skylamušiai ir šventinės dekoracijos...



Jei norite greitai ir nesudėtingai pasigaminti dekoracijų gimtadieniui, krikštynoms ar kitai šventei, tam puikiai pasitarnaus figūriniai skylamušiai. Gali pasirodyti, kad širdelės formos skylamušis tinkamas tik meilės šventėms (tokioms kaip vestuvės, Valentino diena ir pan.). Tačiau visuomet reikia bandyt pažvelgi kūrybingai :) Tad čia trumpai papasakosiu, kaip širdeles paversti linksmais, "besisukančiais" ratukais.


Darbo eiga:
Išsikertame ar išsikerpame dviejų dydžių apskritimus. Kiekvienai dekoracijai reikės 9 širdelių. Jas lenkiame per pusę ir ratu klijuojame vieną širdelės pusę prie mažojo apskritimo. Taip gauname žaismingą apskritimą. Mažąjį apskritimą priklijuojame prie didesniojo ir pritvirtiname prie medinio pagaliuko. Kaip akcentą galime užrišti atlasinį kaspinėlį. 

Tokia dekoracija tikrai pralinksmins svečius ir papuoš stalą. Apskritimus galima pritvirtint ir prie šiaudelių - tuomet kokteiliai bus tikrai LABAI skanūs :)

Naudotos priemonės:
- Dek. skylamušis "Distortion Heart 1 22x35mm"
Dek. skylamušis "Circle 31mm"
Dek. skylamušis "Scalloped Circle 35mm"
raštuotas popierius
atlasinė juostelė
- medinės lazdelės



12 komentarų:

  1. Oi kaip čia man į "temą" tie malūnėliai :) Ryt mano dižiojo gimtadienis, mokyklos bus tikras balius :D
    Bet jau viskas paruošta :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Puikiai sugavota :) Bus isbandyta :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. noretusi gauti ir daug daugiau ideju,nes jos tikrai nuostabios:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Smagu, kad ši idėja patiko :) Ačiū Rosvitai už mintį ir išpildymą. Būtinai stengsimės apie tuos skylamušius karts nuo karto papasakot - tikrai įdomių dalykų su jais galima nuveikt.

    Ir tikimės, kad įkvėpimas neapleis - apie kitas priemones ir išradingus sprendimus papasakosim :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Dėkui, smagu sulaukti atgarsių. Labai džiaugiuosi, jei idėja patiko ir ja pasinaudosit :). Tikiuosi artimiausiu metu pamokėlių ir kitos naudingos informacijos bus vis daugiau :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. kokia šauni idėjat ir taip paprasta atrodo :) tu savam stiliuj, Rosvita :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. sveiki,

    o kaip jus pritvirtinat medini pagaliuka prie dekoraciju? ar ji klijuojat kazkaip tarp dvieju popieriuku kad jis nesimatytu?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. galima dekoraciją daryti dvipusę - tokius pat elementus klijuoti iš abiejų pagaliuko pusių (taip pagaliukas liktų viduje). Arba iš blogosios pusės užklijuoti tik vieną popierinį apskritimą, kuris parlėps pagaliuką.

      Panaikinti
    2. sveiki, aciu uz atsakyma. tik ne visai supratau to antro varianto. na tarkim padarau dekoracija, priklijuoju is vienos puses pagaliuka, bet kaip man ji paslept?

      Panaikinti
    3. Antrasis variantas lygiai toks pat, kaip ir pirmas - pagaliukas atsiranda tarp dviejų popierinių apskritimų - tik antruoju variantu galima ant antrosios pusės neklijuot širdelių.

      Panaikinti