sablonas

2018 m. rugpjūčio 30 d., ketvirtadienis

Atviruko konkursas: Rudens spalvos

Mylim rudenį... su rasos lašeliais voratinkliuose, pieno baltumo rūkais ryte, ryškiaspalviais lapais parke ir aukso atspindžiais vidudienio saulutei šviečiant. Apie tai ir naujas konkursas. Kviečiame kurti žemės spalvų atvirukus, lai juose spindi auksas, varis ir karaliauja rudens motyvai. 
Darbų nuotraukų laukiame iki rugsėjo 20d. Facebook žinute arba el.paštu info@spalvunamai.lt. Atvirukai turi būti kurti šiam konkursui, jų nuotraukas kviečiame publikuoti savo asmeniniuose tinklaraščiuose ar puslapiuose su nuoroda į šį konkursą. Kvieskite dalyvauti ir draugus, juk kuo daugiau įkvepiančių darbų, tuo smagiau.  
Laimėtoją rinksime burtų keliu ir žinoma apdovanosime ;).

O čia  mūsų interpretacija:



Floristinio motyvo trafaretas pagamintas iš paprasčiausio popieriaus, iškirtus motyvą kirtimo formele, iš rinkinio "Sizzix Thinlits: Mixed Media No.2" . Su trafaretais patariame naudoti Tim Holtz Distress rašalus, jie labai dailiai padengia popierių. Galima maišyti įvairias spalvas, jos tarsi akvarelė susilieja ir leidžia išgauti dailius raštus. Kartoninė formelė padengta reljefiniais milteliais. Iškirsti lapeliai dažyti tais pačiais Distress rašaliukais, kad derėtų prie pagrindo. Dar šiek tiek birių miniatiūrinių blizgučių , klijuojamų kristalų ir atvirukas baigtas. Nekantriai laukiame Jūsų darbų !

O štai ir konkurso dalyvių darbai :

Violetos

Kamilės

Ritos

Daivutės 

Kristinos

Vilmos

Emos

Editos

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą